Bytræer: Projektering og etablering

Lær at håndtere de problemstillinger der kan opstå, når du planlægger, projekterer og etablerer bytræer.

Bytræ i Københevn

Kurset omfatter processen fra idé, planlægning, projektering og plantning af urbane træplantninger indtil etableringsperioden er slut – typisk omkring 3 år efter plantning.

På kurset får du viden om de urbane vækstbetingelser og om de muligheder og begrænsninger, der er for plantning af træer i byen.

 

 

 

Kurset er for dig, der har brug for at blive opdateret på, hvordan bytræer plantes og plejes i etableringsperioden.

Det kan være, at du arbejder med den urbane grønne infrastruktur, fx i kommunale forvaltninger, i projekterende og rådgivende virksomheder, i virksomheder i anlægsbranchen eller på planteskoler.

Har du en mere vejteknisk baggrund, får du mulighed for at få (endnu) bedre faglige forudsætninger for at sikre, at byens træer får mulighed for at trives og blive store, velvoksende og dermed værdifulde bytræer.

Deltagerne har typisk en baggrund som jordbrugsteknologer, urbane landskabsingeniører, skov- og landskabsingeniører, landskabsarkitekter, arkitekter eller tilsvarende.

 

 

24.-25. november 2022, 7.-8. december 2022, Eksamen 27. januar 2023

Undervisningen på kurset er fordelt på undervisningsblokke à 2 dage. Kurset er på 5 ECTS-point. Til projektarbejdet indgår vejledning. Undervisere er Oliver Bühler og Palle Kristoffersen.

Du kan tage kurset selvstændigt eller lade det indgå som et integreret modul i den samlede diplomuddannelse.

 

 

 

11.000 kr.

Omstillingsfonden giver i øjeblikket op til 10.000 kroner i støtte til dig, der vil tage en diplomuddannelse.
Se her, hvem der kan søge